Botoksla Kaş Kaldırma 2024 + Fiyatlar

A+
A-
Botoksla Kaş Kaldırma 2024 + Fiyatlar

Son zamanlarda sıklıkla aranan bir uygulama Botoksla Kaş Kaldırma. Yazımızın içeriğinde Botoks Nedir, Botoks Nasıl Yapılır, Botoksla Kaç Kaldırma, Botoks Fiyatları, Botoksla Kaş Kalkarmı, Botoksun Zararları, Botoksla Kaş Kaldırma nasıl yapılır gibi bir çok sorunuzun cevabını bulabileceksiniz.

Botoksla Kaş kaldırma

Botoksla Kaş kaldırma uygulamasında cerrahi bir müdahale yapılmadan “Botoksla kaş kaldırma” yöntemi son zamanlarda fazlasıyla tercih edilmektedir. Kaşlarınızın yukarı yöne doğru kaldırılması, kaş düşüklüğü için oldukça pratik ve son derece basit ve başarılı bir uygulama olmuştur. Kaş bölgesinde ihtiyaç duyulan bölgelere yeteri kadar botoks toksinin enjekte edilmesi şeklinde yapılmaktadır.

 

Botoksla Kaş Kaldırma

Botoksla kaş kaldırma kadınlar ve erkekler tarafından son zamanlarda çok büyük ilgi görmektedir. Çünkü kaşlar yüz yapınızı ve suratın ifadenizi değiştirir. Kaşlarınıza yapılan küçük bir uygulama yüz ifadenizi değiştirdiği gibi size daha estetik ve daha anlamlı bir görünüm sağlamaktadır. Çekicilik ve estetik görünümde kaşların büyük önemi vardır. Bazı kadınlar kaşlarının düzenlemesi için kendi yöntemlerini tercih etmektedir. Ama bir noktadan sonra kaş kaldırma sorununda daha pratik ve daha iyi yöntemleri tercih etmektedir. Bu tarz bir uygulama kaşların daha güzel ve daha estetik görünmesini sağlamaktadır.

Botoksla Kaş Kaldırma Yöntemi 2023

Ameliyat olmadan botoksla kaş kaldırma uygulaması, cerrahi bir uygulamaya maruz kalmak istemeyen kişilerin tercih ettiği ilk yöntemdir. Bu uygulamada göz çevresindeki kaşların gevşemesi olumlu bir sonuç almak için oldukça elzemdir. Diğer bir bakımdan alın bölgesindeki kaslar için de aynı sonuç geçerlidir:

Kaşlarınızın yay gibi bir görünümde ve ayrıca yukarı doğru kalkık bir şekilde durması kaş uçlarıyla ciddi oranda ilgilidir. Bu bakımdan botoks uygulaması bu şeklin oluşması için kaş uç kısımlarına uygulanmaktadır. Bu sayede kaşlarınızda kavis ve yukarı doğru kalkma oluşması sağlanmaktadır.

Fakat diğer bütün estetik uygulamalarda olduğu gibi bu ek uygulamada da dikkatli olunması gerekir. Çünkü bu işlem adında da belirtildiği gibi ek bir yöntemdir. Normal olarak alın ve göz çevresine yapılan botoks yeterlidir. Fakat bu uygulamada ek olarak kaş uçlarına yapıldığı için verilen botoksun miktarı iyi ayarlanmalıdır. Genel olarak yapılan 5 ile 10 ünite arası botoks yeterlidir. Ve bu doz kaşların yarım santim yukarı yöne hareket etmesini sağlar.

 

Botoksla Kaş Kaldırma

Botoksla Kaş Kaldırma

 

 

Botoksla kaş kaldırma yönteminde ilk olarak kaşın ölçümü ve analizi yapılarak başlanır. Bu uygulamayı yaptıracak olan kişi isteklerini ve olması gereken şekli detaylı bir şekilde uzmana anlatmalıdır. Sonrasında ise kaş yapısı ve yüz şekline uygun bir kaş yapısına kavuşturulur. Botoks kaşın gerekli kısımlarına özenle ve yavaş bir şekilde enjekte edilir. Bu işlem sırasında özel ve küçük iğneler kullanılmaktadır. Acısız ve pratik bir yöntemdir.  

 

Botoksla Kaş Kaldırma Öncesi ve Sonrası

Botoksla Kaş kaldırma uygulamasının öncesinde herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek yoktur. İşlem sonrasında ise uygulama yapılan bölgede hafif bir kızarıklık ve kabarma oluşabilir. Oluşan bu kızarıklık aynı gün veya 1-2 gün içerisinde kaybolup iyileşme sürecine girer. Ek olarak bu uygulama sonrası kaş yapınızdaki bozukluk yorgun ve düşük görüntü kaybolmuş olacaktır.

Botoksla Kaş Kaldırma 2023 İşleminde Önemli Noktalar

Kaş kaldırma işleminden iyi sonuçlar alınabilmesi için bazı konulara dikkat edilmelidir.

  • İlk aşama kaş tasarımının yapılmasıdır. Çünkü herkesin kaş yapısı kendine özgü ve farklıdır. Kaşlar yüz ifadesini olduğundan fazla değiştirdiği için tasarım kısmı çok önemlidir. Bu bakımdan işlem bu konuda uzman kişiler tarafından hesaplanmalıdır.

 

  • Kaş kaldırmada uygulamasında enjekte edilen doz iyi ayarlanmalıdır. Çünkü gereğinden fazla verilen botoks kişinin ifadesini kötü yönde etkileyebilir ve ifadesini bozabilmektedir.

 

  • Sonuçları görmek için en az 1 hafta beklenmelidir. Aynı hafta için etkiler gözle görülecektir

 

  • Uygulama bittiğinde cildinizde herhangi bir iz kalmamaktadır.

 

Bütün botoks yöntemleri, Botoks kremleri ve erkekler için botoks uygulamaları için lütfen tıklayınız

 

Estetik hakkında en güncel ve en doğru bilgileri sizlere ulaştırmak için çalışmaktayız. Düzenli olarak güncellenen sitemizde tüm konuları rahatlıkla bulabilir, tercih edeceğiniz estetik operasyonla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 5 Yorum
  1. ahu dedi ki:

    BOTOKSLA KAŞ KALDIRMA basit bır işlem

  2. çilem dedi ki:

    guzel yazı teşekkürler

  3. aleyna7 dedi ki:

    botoksla kaş kaldırma bende yaptırdım. memnunum

  4. aşkın dedi ki:

    elinize sağlık guzel bır yazı olmuş

  5. ışık dedi ki:

    botoksla kaş kaldırma bayanlar arasında moda